Om een boeking te annuleren kunt u de directe link gebruiken die in uw bevestigingsmail is vermeld.
Als alternatief kunt u hieronder ook de mutatiecode plakken of invoeren die u eveneens in uw bevestigingsmail kunt vinden. Na invoer van de code klikt u op 'Code doorvoeren' om uw boeking te annuleren.

In de bevestigingsmail van een Last Minute ticket treft u geen mogelijkheid tot annuleren aan, omdat annulering van een Last Minute Ticket conform onze voorwaarden niet mogelijk is. Indien u als Last Minute gast uw gegevens wilt laten verwijderen van onze site neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op zodat wij uw verzoek kunnen honoreren.

Klik linksboven op het logo om terug te keren naar de homepage.

Mutatiecode
 

Preferred Seats

Dagelijks reserveren wij een aantal plaatsen exclusief voor houders van onze badenkaart. Als het reserveringssysteem vol aangeeft dan hebben kaarthouders de zekerheid dat zij toch een plekje kunnen bemachtigen tot het moment dat alle exclusieve plaatsen vergeven zijn die dag.

Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u als kaarthouder op onze reserveringssite éénmalig een speciale account aanmaken, waarmee u voortaan via de menuoptie 'Mijn sauna' onder de menukop 'Diverse' uw exclusieve seats kunt reserveren.

Eenmalig een preferred account aanmaken als u dat nog niet heeft gedaan gaat snel en eenvoudig:

  1. Klik in de rechterbovenhoek van de de pagina waar u nu bent op de tekst ‘Inloggen’
  2. Klik onderin het window dat dan verschijnt op ‘Registreer’. Vul vervolgens de verplichte velden in en het nummer van uw 10-badenkaart en klik tot slot op de anti-spamvraag.

U ontvangt direct hierna een e-mail met de kennisgeving van uw aanmelding, waarin een link staat die u dient aan te klikken om aan te geven dat u de aanmelding zelf heeft gedaan.

Vanaf dat moment kunt u indien het reserveringssysteem 'Vol' aangeeft met uw nieuwe accountgegevens inloggen en een vrije preferred seat claimen, uiteraard tot het moment dat ook deze exclusieve seats allemaal gereserveerd zijn. Reserveren blijft verplicht!

×

In- of uitloggen

×