Mijn sauna

Alleen toegankelijk voor geregistreerde gasten die in het bezit zijn van een 10-badenkaart! Inloggen? Gebruik de link Inloggen  die u geheel rechts aan de bovenzijde van dit scherm aantreft om verder te gaan. U heeft bij inschrijving het nummer van uw 10-Badenkaart nodig die u onder de streepjescode kunt vinden. Uitloggen? Klik eveneens geheel rechts aan de bovenzijde op 'Uitloggen' om u af te melden.

Houders van onze 10-badenkaart kunnen zich aanmelden voor onze speciale Preferred Seats door op de knop hier links te klikken.

Preferred Seats

Dagelijks reserveren wij een aantal plaatsen exclusief voor houders van onze badenkaart. Als het reserveringssysteem vol aangeeft dan hebben kaarthouders de zekerheid dat zij toch een plekje kunnen bemachtigen tot het moment dat alle exclusieve plaatsen vergeven zijn die dag.

Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u als kaarthouder op onze reserveringssite éénmalig een speciale account aanmaken, waarmee u voortaan via de menuoptie 'Mijn sauna' onder de menukop 'Diverse' uw exclusieve seats kunt reserveren.

Eenmalig een preferred account aanmaken als u dat nog niet heeft gedaan gaat snel en eenvoudig:

  1. Klik in de rechterbovenhoek van de de pagina waar u nu bent op de tekst ‘Inloggen’
  2. Klik onderin het window dat dan verschijnt op ‘Registreer’. Vul vervolgens de verplichte velden in en het nummer van uw 10-badenkaart en klik tot slot op de anti-spamvraag.

U ontvangt direct hierna een e-mail met de kennisgeving van uw aanmelding, waarin een link staat die u dient aan te klikken om aan te geven dat u de aanmelding zelf heeft gedaan.

Vanaf dat moment kunt u indien het reserveringssysteem 'Vol' aangeeft met uw nieuwe accountgegevens inloggen en een vrije preferred seat claimen, uiteraard tot het moment dat ook deze exclusieve seats allemaal gereserveerd zijn. Reserveren blijft verplicht!

×

In- of uitloggen

×