Preferred Seats

Dagelijks reserveren wij een aantal plaatsen exclusief voor houders van onze badenkaart. Als het reserveringssysteem vol aangeeft dan hebben kaarthouders de zekerheid dat zij toch een plekje kunnen bemachtigen totdat het aantal exclusieve plaatsen allemaal vergeven is die dag.

Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u als kaarthouder op onze reserveringssite éénmalig een speciale account aanmaken, waarmee u voortaan via de menuoptie 'Mijn sauna' onder de menukop 'Diverse' exclusieve seats kunt reserveren.

Eenmalig een preferred account aanmaken als u dat nog niet heeft gedaan gaat snel en eenvoudig:

  1. Klik in de rechterbovenhoek van de de pagina waar u nu bent op de tekst ‘Inloggen’
  2. Klik onderin het window dat dan verschijnt op ‘Registreer’. Vul vervolgens de verplichte velden in en het nummer van uw 10-badenkaart en klik tot slot op de anti-spamvraag.

Per mail ontvangt u dan direct een bevestiging van uw aanmelding, waarin een link staat die u dient aan te klikken om te bevestigen dat u de aanmelding zelf heeft gedaan.

Wilt u nadien reserveren log dan in met uw nieuwe accountgegevens indien het reserveringssysteem 'Vol' aangeeft op de door u gekozen dag.

Per dag zijn er speciaal voor u als badenkaarthouder extra plaatsen beschikbaar, uiteraard tot het moment dat deze ook gereserveerd zijn. Reserveren blijft verplicht!

×

In- of uitloggen

×